NATIONALPARK

Det vestlige Thy er udpeget til at være den første danske nationalpark.

Kontakt os

DANMARKS FØRSTE NATIONALPARK

Nationalpark Thy strækker sig i et op til 12 kilometer bredt bælte langs den jyske vestkyst fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord.

Et enormt og uspoleret naturområde på i alt 244 km² næsten på størrelse med Langeland.

THYLANDIA BRUGER KUN NATURENS BEDSTE INGREDIENSER

I Nationalpark Thy kan man bevæge sig mellem udstrakte, vindblæste vidder og duftende nåleskove. Her skifter både vejret og naturen konstant mellem en piskende vind fuld af salt, havduft ved kysterne, til milde briser inde i den våde, dampende skovbund.

Men uanset, hvor man bevæger sig i parken, fornemmer man områdets storhed. Her er højt til himlen, og det er svært at lade være med at strække armene over hovedet og fylde lungerne med den friske luft.

HÅNDPLUKKET I

DANMARKS FØRSTE NATIONALPARK

Denne helt unikke forarbejdning tilført ingredienser fra Danmarks første nationalpark i form af blandt andet porse, lynghonning og andre urter, giver en smagsoplevelser ud over det sædvanlige. En stor del af hemmeligheden bag vores anerkendte produkter, er den kompromisløse tilgang til råvarer. Smagen, aromaen og samspillet med de tilførte ingredienser er meget vigtig, da succes indenfor spiritus, ofte måles ved kundernes lyst til at købe produkterne igen og igen.

OPLEV THY PÅ EN HELT NY OG FORFØRENDE MÅDE.

God fornøjelse!