Eksklusiv serie

af spiritus

- smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

"Maltdestilleret spiritus - tilført håndværk og sjæl" Oplev THY på en ny og forførende måde.

Udskriv

Thylandia Porse Snaps

Alc. 42% Vol.

Porse (myrica gale) er en lille busk, som overvejende vokser på fugtig og fattig jord. Jordbundsforholdene spiller en stor rolle for porsens aroma, og i DK finder man den kun udvalgte steder. Det er porsens blade, der er hoved-smagsgiver til denne helt igennem fantastiske snaps, som er håndplukket i Nationalpark Thy. Snapsen passer godt til: Frokost- og middagsbordet, hvor den kan give kontrast til de federe retter. - En perle af en dram.

Udskriv

Thylandia Klithede Snaps

Alc. 38% Vol.

Snapsen er fadlagret på nyere Kastanje fade i flere uger. Herefter smagssat med bl.a. hyldeblomst, hyben, egebark, appelsinskal - afrundet med en lille smule rørsukker, hvilket gør denne perle til en blød, rund og velsmagende snaps - med smagsoplevelser der sender tankerne i retning af en vellagret mørk rom og naturen på kanten i THY.

Udskriv

Thylandia Akvavit Gylden

Alc. 38% Vol.

Denne Thylandia Gylden - Er en akvavit i traditionel nordisk stil med et fint afstemt samspil af flere krydderier og kommen.
En glimrende ledsager til mange frokost- og middagsretter.
Gylden nydes let afkølet eller ved stuetemperatur.
Krydret med , fennikel, koriander og appelsinskal samt en lille smule lakridsrod, hvilket gør den til en blød og lækker dram.

 

Udskriv

Thylandia Bitter

Alc. 35% Vol.

Lynghonning bitter er en utrolig kompleks lækker sag. Lynghonningen stammer fra flittige bier, der sværmer rundt i Danmarks første nationalpark i THY. Det smukke, men ofte barske landskab afspejles i denne aperitif, hvor den kraftfulde og aromatiske bitter giver varme i brystet. Nydes till fulde på vandreturen eller hjemme på terrassen.

Udskriv

Thylandia Gin

Alc. 44% Vol.

Dansk og med helt sin egen karakter. Lavet på spiritus af korn og tilsat 11 omhyggeligt udvalgte urter, rødder og bær. Destilleret på rent dansk kildevand. Thylandia Gin har en unik blød smag af blandt andet enebær, koriander, og ingefær. Den forførende smag på denne unikke gin, kan både nydes On The Rocks, eller som den perfekte ledsager til en: - Gin & Tonic

Udskriv

Thylandia Whiskylikør

Alc. 22% Vol.

Denne Whiskylikør er lavet på baggrund af Braunstein's Library Collection Single Malt Whisky, som kombinerer fine malte for at nå sin unikke bløde smag. Kombinationen af en blød whisky, bourbon vanilje og karamel er med til at skabe denne harmoniske likør. En fantastisk smagsoplevelse, der også passer vildt godt ind, som dessertledsager.

Udskriv

Thylandia Juleakvavit

Alc. 38% Vol.

Juleakvavit fra Thylandia, har en lækker blød smag, da der er tilsat en skvæt mørk rom til recepten. I bedste jule-stil er akvavitten krydret med kanelbark og en smule appelsinskal. Den står knivskarpt til det danske julebord.- Bør nydes let afkølet ved 10-12 grader. Note: Anbefales ikke køleskabskold, da man ikke vil få hele aromaen med.
PÅ LAGER I UGE 44

Udskriv

Elegant Thylandia Smagsæske

4 x 5 cl. flasker

Thylandia Porse Snaps - Thylandia Klithede Snaps - Thylandia Whiskylikør -Thylandia Lynghonning Bitter - PT UDSOLGT:

Udskriv

Thylandia Rom

Alc. 38 % Vol.

Denne fantastiske rom hjemtages fra et område-/ stykke gammelt dansk historie – nemlig nær Sankt Croix, én af de tidligere dansk-vestindiske øer. Denne blended version med optil 22 år gammelt rom, udvælges omhyggeligt – og skibes over Atlanten. Vel hjemme i gamle Danmark lagres den videre på fad og får dermed lidt ekstra sødme – Herved opnår den lige nøjagtig den fløjlsbløde afrunding vi selv godt kan lide. Vi mener selv den er fremragende :-)

Udskriv

MUNUS Thylandia Blomme Gin

Alc. 40 % Vol.

MUNUS fra det latinske sprog betyder "gave". Og med denne særlige serie af spiritus, deler Spritfabrikken Thylandia "smagsgaver" ud til forbrugeren. Serien er produceret i begrænsede mængder. Kendetegnende for alle varianter i serien, er den kompromisløse tilgang til råvarer og den høje kvalitet. De nøje udvalgte rødder og bær blandet med danske blommer, danner stammen i denne gin. Smagen er forfriskende, blød, fyldig og indbydende og farven dyb rød. - Super velegnet med tonic og is, men kan også sagtens nydes ren.

Udskriv

MUNUS Thylandia Hindbær Gin

Alc. 40 % Vol.

MUNUS fra det latinske sprog betyder "gave". Og med denne særlige serie af spiritus, deler Spritfabrikken Thylandia "smagsgaver" ud til forbrugeren. Serien er produceret i begrænsede mængder. Kendetegnende for alle varianter i serien, er den kompromisløse tilgang til råvarer og den høje kvalitet. De nøje udvalgte rødder, koriander, ingefær og bær blandet med hindbær, danner stammen i denne gin. Smagen er forfriskende, blød og indbydende og farven indbydende og rødlig. - Super velegnet med tonic og is, men kan også sagtens nydes ren.

Udskriv

MUNUS Thylandia Straight Gin

Alc. 44 % Vol.

MUNUS fra det latinske sprog betyder "gave". Og med denne særlige serie af spiritus, deler Spritfabrikken Thylandia "smagsgaver" ud til forbrugeren. Serien er produceret i begrænsede mængder. Kendetegnende for alle varianter i serien, er den kompromisløse tilgang til råvarer og den høje kvalitet. De nøje udvalgte rødder, koriander, ingefær og bær blandet med dansk kildevand, danner stammen i denne gin. Smagen er forfriskende, blød og fyldig. Super velegnet med tonic og is, men kan også sagtens nydes ren.

Udskriv

MUNUS Thylandia Orange Rum

Alc. 38 % Vol.

MUNUS fra det latinske sprog betyder "gave". Og med denne særlige serie af spiritus, deler Spritfabrikken Thylandia "smagsgaver" ud til forbrugeren. Denne fantastiske blended rom hjemtages fra et stykke gammelt dansk historie – rundt Sankt Croix. Denne blend udvælges omhyggeligt fra egetræsfade med optil 22 år gammelt rom – og skibes over Atlanten. Vel hjemme i Danmark lagres der videre og der tilsættes blandt andet lidt appelsinskal fra en plantage nær Valencia. – Dermed får den lige nøjagtig den fløjlsbløde afrunding vi ønsker.

Udskriv

MUNUS Thylandia Premium Vodka

Alc. 44 % Vol.

MUNUS fra det latinske sprog betyder "gave". Og med denne særlige serie af spiritus, deler Spritfabrikken Thylandia "smagsgaver" ud til forbrugeren. Serien er produceret i begrænsede mængder. Kendetegnende for alle varianter i serien, er den kompromisløse tilgang til råvarer og den høje kvalitet. Denne originale danske vodka er lavet på hvedekorn og det reneste danske kildevand. Smagen er fyldig og har sin helt egen karakter. En super vodka, som er destilleret flere gange og er velegnet til frokostbordet, men kan også nydes i drinks.